Monday, May 25, 2009

Help! Problems with Internet Explorer

Please please can anyone help? I've been having problems visiting your blogs, everytime I want to visit a blog the blog comes on the screen then a message pops up from Internet Explorer saying it cannot open the site and the operation is terminated!!! I have to click OK, and then that's it, no blogging! It's driving me round the bend and I don't have a clue how to fix it! So until I know what's wrong I can't visit anyone's blog! WHY? If anyone can help, please leave me a comment, thanks!

6 comments:

joey said...

Hiya Shelly, this has been happening all week to everyone, Some have taken their followers widget off their blogs, I downloaded the firefox browser and its ok to blog using that for me. Joey.x

katy said...

Hi Shelly, it's been happening to me too, have you got Mozilla Firefox ? It's fine if you use that, a bit quicker too...i've noticed a few posts about this so dont worry :) Hope you are well love xx

The Crafty Den said...

Hi Shelly, I sympathise with you. I had the same problem a few days ago but it seems to have resolved itself now. Hopefully it will do the same for you. Hugs, Denise x

Anonymous said...

We were having the same problem, but now we are using google chrome web browser(free download)and its working fine. If anybody else is having the same problem and has found a solution please let us know.

Nougatine said...

Do you have Internet explorer 7 or 8 ?

Nougatine said...

Hello

Maybe this can helps you

http://support.microsoft.com/kb/927917/en-us